Boek: Did I mention I need you?




Na het boek ‘Did I mention I love you?’ kon ik het niet laten om het tweede boek van de ‘Did I mention-serie’ te lezen.

 

Het boek is een vervolg en start dus ook een jaar na het einde van het eerste boek. Tyler en Eden hebben elkaar een jaar lang niet meer gezien. Aangezien Tyler naar New York is verhuisd, nodigt hij Eden in de zomer, vooraleer ze naar Chicago vertrekt om er te gaan studeren, bij hem uit. Dean, de vriend van Eden en de beste vriend van Tyler, vindt het geen goed idee, maar hij kan haar uiteindelijk niet tegenhouden. 

 

Ze merkt meteen dat Tyler veranderd is. Veranderd in de positieve zin. Hij is niet meer de gespannen en boze bad boy, maar nu is hij net het tegenovergestelde. Niet alleen beseft Eden dat Tyler veranderd is, maar ze komt er ook al vrij snel achter dat haar gevoelens voor hem in dat jaar zonder hem niet veranderd zijn. Nu speelt natuurlijk bij haar de vraag of hij ook nog zo over haar denkt.

 

Een groot deel van het boek speelt zich af in New York. Het is voor Eden de eerste keer dat ze in zo’n grote stad verblijft en Tyler speelt hier heel goed op in door haar kennis te laten maken met de bekendste hotspots van de stad. Niet alleen de stad is belangrijk, maar vooral de spanning tussen Eden en Tyler zijn goed te voelen in elk hoofdstuk. 

Bij elk hoofdstuk vraag je je af hoe het uiteindelijk tussen hen zal aflopen. 

 

Als je zo’n gevoel hebt bij een boek, dan kan ik je uiteraard alleen maar aanraden om het te lezen. Het zit zo vol spanning, avontuur en emotie dat je geen moeite moet doen om je in te leven in de personages. 

Ik ben al vast benieuwd naar boek nummer 3!

 

Tip: lees uiteraard wel eerst het eerste boek vooraleer je aan dit boek begint, want anders denk ik dat je niet altijd mee bent met de verhaallijn. 



Auteur: Estelle Maskame

Boek: Did I mention I need you?






 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek: Als ik blijf

Vakartikel, Fons 10: De leraar Nederlands als personal trainer schrijfvaardigheid, ook in andere vakken.

Dans: Fontys Dance Academy Tilburg & Koninklijk Conservatorium Antwerpen